Contact

Als u vragen/opmerkingen hebt over de inhoud van het boek, of om een andere reden contact wilt opnemen met de auteurs, mail dan aan auteur@netwerkenwerkt.nl

Bent u op zoek naar begeleiding op basis van de methode uit het boek Netwerken werkt? Neem dan contact op met Netwerk-partners, het bureau van Els Nijssen en Rob van Eeden.

Els Nijssen
Els Nijssen: coachen, trainen en managen van mensen vormen al twintig jaar een belangrijk deel van haar leven. Zij had tot nu toe een afwisselende loopbaan en weet hoe je moet komen waar je wezen wilt, als het om werk gaat. Na een carrière in het onderwijs, journalistiek en uitgeverij werkt zij sinds 1998 als zelfstandig loopbaanadviseur, coach en trainer. LEES VERDER. Of bekijk haar Linkedin-profiel.

 

 

Rob van Eeden
Rob van Eeden werkte van 1994 t/m 2002 voor het gerenommeerde outplacementbureau Van Ede & Partners als loopbaanconsulent, waar hij honderden cliëntenNetwerken, zo eenvoudig is het (niet) begeleidde bij outplacement en andere loopbaanveranderingen.
Met de publicatie in 2004 van Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt is zijn doel vooral: de ‘onttovering’ van het begrip netwerken, het begrijpelijk en toegankelijk maken voor brede groepen in de samenleving. In februari 2017 verscheen de 22ste geheel herziene en aangepaste druk van dit boek.
In 2009 verscheen z'n tweede boek over netwerken:
Netwerken, zo eenvoudig is het (niet), bestemd voor al die mensen die de waarde van een netwerk in privé, maar ook in werk en zakelijk inzien en er graag meer over willen weten.
LEES VERDER. Of bekijk zijn Linkedin-profiel.